Конкурси

Младите жени се борят със стериотипите

Карлово беше домакин на 30 младежки лидери от 11 европейски страни, които взеха участие в проект на тема „Младите жени се борят със стереотипите”, спечелен от сдружение „Младежки и граждански инициативи в Розовата долина”, финансиран по Програма „Младежта в действие” на Европейската комисия.

Не на цигарите! 2008

НОВО: Международен конкурс за детска рисунка "Не на цигарите! 2008" Краен срок: 13 май 2008 г. За деца на възраст 5-11 години, формат на рисунката: 35х50 см. За повече информация моля посетете уебсайта: www.ncphp.government.bg/images.c/cources/c2da3f1db672aea9599ec1a5f64d8e56.pdf

младежки обмен в Латвия

Сдружение “Младежки и граждански инициативи в Розовата долина” СПЕШНО набира доброволци на възраст 18-24 г. , с добро владеене на английски език,  които да се включат в младежки обмен в Латвия за периода 26 април – 4 май 2008г. Обменът се реализира по програма “Младежта в действие” на Европейската Комисия.

Конкурс за есе

Конкурс за есе на тема: "My project to create positive change in my environment. How can I foster sustainable development in my community?"

Сформиране на младежки консултативни съвети към кметовете на Общините Карлово и Сопот

СНЦ "МГИРД" обявява конкурс за набиране на амбициозни млади хора, искащи да участват в консултативен съвет към кметовете на Общините Карлово и Сопот.

Syndicate content