Инициативи

EUROPEAN FLASHMOVE 2016

КАРЛОВО И СОПОТ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ИНИЦИАТИВАТА
„EUROPEAN FLASHMOVE 2016” СЪС СЛЕДНИТЕ МЕСТНИ ИНИЦИАТИВИ НА 10 СЕПТЕМВРИ 2016:


Сдружение «Младежки и граждански инициативи в Розовата долина» е организатор на местните инициативи в Карлово и Сопот при следната програма:

КАРЛОВО: « ЗА ЗДРАВЕ СПОРТУВАЙ И С НАС ПОТАНЦУВАЙ!»
(Партньори: Община Карлово, БМЧК-Карлово, танцово студио «Ла Кукарача» и Клуб «Дахад»)
- 14:00 в Парк „Здраве” след приключване на дейностите от инициативата „Активна Събота” заедно ще изиграем танца от Европейския флашмоб 2016

- 21:00 в клуб „Дахад” – дискомаратон за всички


СОПОТ : „ЗА ТАНЦИ ВИНАГИ ГОТОВ”
(Партньори: Община Сопот, ЦОП-Сопот, БМЧК-Сопот и ОДК-Сопот)

17:00 на централния площад в Сопот – Европейски Флашмоб 2016 + спортни игри
#BeActive, #FlashMOVE, #DanceLikeNoOneIsWatchingYou

Активна събота в Карлово - 10 септември 2016

Над 200 участника се включиха в „Активна Събота” -Карлово. Инициативата се организира в 16 града от сдружение „БГ Бъди Активен”-Пловдив с финансовата подкрепа на Coca Cola Hellenic Bulgaria.
Сдружение „Младежки и граждански инициативи в Розовата долбина” бе основният организатор на събитието в Карлово с подкрепата на #ОбщинаКарлово.
Танцово студио „Ла кукарача(#DSLaCucaracha) увлече всички в магията на танца, #EvaKostova раздвижи участниците със сесии по зумба, пилатес и флай йога, а треньорът на „БГ Бъди активен” направи тренировка с фитнес ластици за желаещите. За най-малките се погрижи кака Пами от #PamSParties с много забавни игри, награди и финално лимбо за всички. За приятните изживявания на участниците допринесоха и от #АйлякХамак, които осигуриха хамаци за отпочиване сред дърветата на парка.
Спортният празник бе наистина празник за всички, тъй като в инициативата се включиха и децата и младежите от социалните институции в града - ЦОП-Карлово, Центъра за деца с увреждания и Социален център „По-добре заедно”(#СоциаленЦентърКарлово).
Участниците също така тренираха на фитнес уредите в парка, поскачаха с въженца и поиграха заедно отборни игри. Имаше и голяма томбола със спортни награди, за да продължат да спортуват и да бъдат активни през цялата година печелившите. За любителите на тениса и желаещите да пробват и този спорт имаше безплатни уроци по тенис на тенис корта в Карлово със съдействието на Тенис Клуб-Карлово(#ТенисКлубКарлово). Активния ден завърши с диско маратон в клуб „Дахад”(#ClubDahad)
Снимки от събитието може да видите в Албума "Активна събота" - https://www.facebook.com/1704406666503499/photos/…
Благодарим на всички местни партньори и треньори, направили съботата наистина активна!
#BeActive,#АктивнаСъбота,#WakeYourBody

Дни на добри дела 2016

Сдружение Младежки и граждански инициативи в Розовата долина, съвместно със Социален център „По-добре заедно“се включват в инициативите Дни на добри дела2016 и Move Week 2016.
На 25.05.2016г. от 9:00 в двора на центъра ще се проведе състезание-игра „И аз мога! Спортът е за всички!“ за децата от социалния център, които ще спортуват на специализираната площадка в двора на центъра заедно с връстниците си от ЦДГ „Гина Кунчева“.
Седем от децата, посещаващи центъра за рехабилитация вече проходиха и заедно със своите връстници ще се промушкват през обръчи, ще прескачат препятствия, ще подават топки и балони.
Така от една страна показваме, че спортът е за всички, а от друга учим децата от детските градини на толерантност, търпение и приемане на различията.
Младежи-доброволци ще играят с децата и ще следят за тяхната безопасност в игрите, насърчавайки ги да инициират и да се включват в обществено-значими доброволчески акции и да правят повече добри дела.
Събитието ще е празник и за родителите на децата, които полагат постоянни грижи за децата си, водейки ги редовно на терапия, като те ще видят, че и техните деца „Могат!“. Това ще ги мотивира да продължават да работят за подобряване състоянието на децата.
Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Лале“,„Балкан тур“ООД и частни дарители, осигурили почерпка и награди за децата.Сдружение „Бъди активен“ изпрати рекламни материали- банери, тениски, балони, значки и гривни за събитието.
Напра

НАПРАВЕТЕ И ВИЕ ВАШЕТО ДОБРО ДЕЛО В ДНИТЕ НА ДОБРИ ДЕЛА 25-31 МАЙ 2016
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И В СЕДМИЦАТА НА СПОРТА И ФИЗИЧЕСКАТА АКТИВНОСТ 23-29 МАЙ 2016

Състезание по рисуване "Галилео"

Добре дошли на състезанието по рисуване „Галилео“! Добре дошъл/дошла на състезанието по рисуване „Галилео“! – Това е твоят шанс спътник на програмата Галилео да бъде наречен на името ти преди да бъде изстрелян в космоса!

Ден на Земята – 22 АПРИЛ

Младежки информационен център, изграден по проект на СНЦ “Младежки и граждански инициативи в Розовата долина” с финансовата подкрепа на ДАМС и партньорството на Община Карлово организира Акция за почистване на града и засаждане на дръвчета, цветя и храсти в градинка в двора на Младежкия център по случай Деня на земята

Коледа в Америка

През декември, съвместно с Детски и младежки парламент гр.Сопот орагнизирахме Коледно парти, на което пресъстваха всички доброволци от Корпусът на Мира, работищи на територията на Общините Карлово и Сопот. Те подготвиха и преставиха презентация: “Коледа в Америка”.

Презентаця на ХИВ/СПИН

На 1 Декември беше проведена Анти-спин кампания в Общините Карлово и Сопот, на която бяха раздадени информационни брошури и безплатни презервативи на всички участници.

Европейски фитнес ден-15 септември 2016

Не забравяте утре за Европейския фитнес ден!!! Сдружението ни, като Агент на движението, е промоутър на събитието за Карлово.
Отбелязваме го с отворени врати на фитнес клуб "Флекс" на ул. "Република"№1( до Супера).
Всеки, който иска да потренира или да види тренировките по флай йога, може да посети фитнес клуба,като входът е свободен от 14:00 до 20:00.
Започнете новата учебна година с добър тонус!
#europeanfitnessday

9-ти Май – Деня на европа

Честване Световния ден на борбата с наркоманията – 26 юни 2007г.

На 26.06.2007г. от 14:00ч. в залата на младежкия център в гр. Карлово бе открита изложба под наслов “Дрога и Насилие”. Представени бяха разяснителни пана за видовете наркотици и вредата от употребата им. Инициативата се реализира с подкрепата на Първа Инвестиционна Банка –клон Карлово, Община Карлово.

Чествания на Деня на Европа – 9 май 2007г.

С подкрепата на МВнР, Община Карлово и с рекламни материали от Представителството на Европейската комисия у нас организирахме честванията на Деня на Европа, като бяхме осигурили транспорт и активно участие на децата от Дом за отглеждане на деца, лишени от родителска грижа “Даскал Ботьо” в гр. Калофер.

Чествания на Деня на земята – 22 април 2007г.

Чествания на Деня на земята – 22 април 2007г.

Syndicate content