Acidfree albums

Acidfree root album

8
Три австрийски приятелки на доброволката Катарина Спанланг, работеща в Младежкия информационен център - Карлово и бяха на гости и донесоха подаръци за децата от ДДЛРГ "Даскал Ботьо" - Калофер. Katharina Regl, Melanie Wildauer и Carina Mager бяха събрали плюшени играчки, дрехи, химикали и други материали, които дариха на децата.
9
За Деня на земята 2011 СНЦ "Младежки и граждански инициативи в Розовата долина организира неформални занимания, промотиращи рециклирането и устойчивото потребление на стоки за децата и младежите от Сопот и КарловолСъщо така почистиха парка пред центъра и засадиха цветя и храсти в градината.
11
На 25.03.2011 от 11:00ч. в залата на Младежки информационен център- Карлово се проведе местният кръг на националното състезание по спелуване (буквуване) на английски думи за ученици на възраст 9-14г. На състезанието се явиха 36 участника, възпитаници на Учебен център “Интелект”, местен партньор на състезанието . Те бяха разделени на две групи от по 18 участника. Петте финалиста от двете групи се състезаваха във финалния кръг. Особенно успорвано бе първото място, за което упорито се бореха –Рени Илиева(4клас) и Марчело Иванов(6 клас) с победа на Марчело Иванов. Тримата класирали се за регионалния кръг в Пловдив са: Марчело Иванов – първо място Рени Илиева – второ място Радослав Найденов – трето място Пожелаваме успех на нашите участници и се надяваме те да достигнат и националния кръг в София на 14 май.!