Признание за десетгодишната ни работа за насърчаване на младежкото доброволчество

Честит международен ден на доброволеца на всички наши доброволци, които през годините активно се включваха в различни доброволчески акции на сдржението.
На 5 декември отбелязваме Международния ден на доброволеца. За първи път той се чества през 1985 г. по инициатива на ООН, когато световната организация приканва правителствата и неправителствените организации във всички страни да изкажат уважението и благодарността си към доброволците и да дадат по-голяма гласност на дейността им.
Тази година, празникът е още по-специален за организацията ни, тъй като получихме признание за 10-годишната си работа в сферата на младежката дейност и насърчаване на младежкото доброволчество.
Днес, на 5.12.2017г., по време на валоризационната конференция на програма Еразъм+ специално бе отличена доброволческата ни инициатива за изграждане на "Якото място в Карлово" в конкурса за "Най-добра доброволческа инициатива". Предметните награди, които получихме ще допринесат за подобряване работата по проекти на организацията: магнитна дъска за планиране на нови проекти, професионален фотоапарат за по-добра визуализация на инициативите и проектите ни, пътнически сак за още много международни проекти по програма "Еразъм+" и зарядно, за да се презареждаме с нови сили, идеи и емоции:))
Признанието ни ангажира и мотивара, като Младежки информационен център и Евродеск точка, да продължим да предоставяме възможности за активно младежко включване в местни, национални и международни проекти, за да допринасяме както за личностното израстване на доброволците, така и за подобряване средата на живот за цялата местна общност.
P.S. Активните ни доброволци да се готвят за доброволческо парти:))