Активна събота в Карлово - 10 септември 2016

Над 200 участника се включиха в „Активна Събота” -Карлово. Инициативата се организира в 16 града от сдружение „БГ Бъди Активен”-Пловдив с финансовата подкрепа на Coca Cola Hellenic Bulgaria.
Сдружение „Младежки и граждански инициативи в Розовата долбина” бе основният организатор на събитието в Карлово с подкрепата на #ОбщинаКарлово.
Танцово студио „Ла кукарача(#DSLaCucaracha) увлече всички в магията на танца, #EvaKostova раздвижи участниците със сесии по зумба, пилатес и флай йога, а треньорът на „БГ Бъди активен” направи тренировка с фитнес ластици за желаещите. За най-малките се погрижи кака Пами от #PamSParties с много забавни игри, награди и финално лимбо за всички. За приятните изживявания на участниците допринесоха и от #АйлякХамак, които осигуриха хамаци за отпочиване сред дърветата на парка.
Спортният празник бе наистина празник за всички, тъй като в инициативата се включиха и децата и младежите от социалните институции в града - ЦОП-Карлово, Центъра за деца с увреждания и Социален център „По-добре заедно”(#СоциаленЦентърКарлово).
Участниците също така тренираха на фитнес уредите в парка, поскачаха с въженца и поиграха заедно отборни игри. Имаше и голяма томбола със спортни награди, за да продължат да спортуват и да бъдат активни през цялата година печелившите. За любителите на тениса и желаещите да пробват и този спорт имаше безплатни уроци по тенис на тенис корта в Карлово със съдействието на Тенис Клуб-Карлово(#ТенисКлубКарлово). Активния ден завърши с диско маратон в клуб „Дахад”(#ClubDahad)
Снимки от събитието може да видите в Албума "Активна събота" - https://www.facebook.com/1704406666503499/photos/…
Благодарим на всички местни партньори и треньори, направили съботата наистина активна!
#BeActive,#АктивнаСъбота,#WakeYourBody